Σχεδιασμένα προγράμματα ασφάλισης για το Διαμεσολαβητή, Λογιστή και Φαρμακοποιό, παρέχουν προστασία στις επιχειρηματικές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Εάν νιώθεις πως αξίζει να διασφαλίσεις και Εσύ, κάλυψη για τις ευθύνες των πράξεων, λαθών ή/και παραλείψεων που προκύπτουν από το αστικό δίκαιο και επιμέρους νομοθεσίας που αφορούν την άσκηση της δραστηριότητας σου, η Qudos είναι η επιλογή της δικής σου σιγουριάς!

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβούντων

Από 99,31€ ...εάν δεν αποκλείεται, καλύπτεται!

Η Qudos γνωρίζοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι διαμεσολαβητές στον κλάδο τους, σχεδίασε το ανταγωνιστικό της τιμολόγιο προστατεύοντας  τα οικονομικά σας συμφέροντα και την επαγγελματική σας φήμη.  Εάν αντιμετωπίσετε μία απαίτηση, οι εμπειρογνώμονες μας θα επιλύσουν την αξίωση γρήγορα και αποτελεσματικά, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τους πελάτες σας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών

imagesΈνα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα αστικής ευθύνης φαρμακοποιού από την Qudos προστατεύει εσάς και τα πρόσθετα μέλη σας, όταν έχετε την ευθύνη για βλάβες ή ζημιές σε τρίτους που οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις σας κατά τη νόμιμη άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητάς σας ως φαρμακοποιού.

Τι καλύπτει: Σωματικές βλάβες, θάνατο, υλικές ζημίες σε τρίτους συνέπεια λαθών ή/και παραλείψεων σας ή/και των υπαλλήλων σας, κατά την άσκησή της επαγγελματικής δραστηριότητάς σας ως φαρμακοποιού.
Διάρκεια: 1 χρόνος με δυνατότητα ανανέωσης
Ασφάλιστρα ανά έτος: 83,64€, έως και 2 υπαλλήλους

Διαβάστε Περισσότερα

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών

what is a certified public accountant

Μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι για την ποιότητα της εργασίας σας, αλλά κάθε μικρή επιχείρηση είναι ευάλωτη σε μία αξίωση αμέλειας, όταν παροχές συμβουλών ή υπηρεσιών αδυνατούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του πελάτη και να προκαλέσουν οικονομική ζημία.

Η Qudos προσφέρει μία σειρά από καλύψεις για τον κλάδο λογιστικών-φορολογικών υπηρεσιών και τήρηση βιβλίων, για τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε στο επάγγελμα σας.  Επιλέξτε από διάφορα όρια της ασφαλιστικής κάλυψης, μέχρι 300.000€.

Διαβάστε Περισσότερα