Νέα & Ανακοινώσεις

Eurostatus Insurance & Qudos Hellas: Πρόσβαση στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ)

Στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ) εντάχθηκαν και συμμετέχουν ενεργά οι εταιρίες Eurostatus Insurance & Qudos Hellas ύστερα από αίτημα τους προς την ΕΑΕΕ το οποίο και εγκρίθηκε.

Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη προς όφελος τόσο της Eurostatus Insurance & της Qudos Hellas όσο και της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς θα υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση για τα ασφαλισμένα οχήματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία που συντελούν στην προαγωγή των ασφαλιστικών εργασιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε νέα γραφεία και δραστηριότητες ο Όμιλος Ασφαλιστικών Εταιρειών Alpha, Elite και Qudos Insurance

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων όπου εφεξής θα δραστηριοποιούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες Alpha Insurance, Elite Insurance και Qudos Insurance, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Χαλάνδρι. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τα Διευθυντικά στελέχη των εκπροσωπούμενων αλλοδαπών εταιρειών, καθώς και ο Senior Casualty Underwriter της Munich Re και ο εκπρόσωπος της ESRisks Lloyd’s Brokers.

Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν και το άνοιγμα των εργασιών του Ομίλου σε νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες και σε κλάδους πέραν του αυτοκινήτου, καθώς και σε ευρύτερες συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. 

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο επανεκπαίδευσης

Σεμινάρια επανεκπαίδευσης & επαναπιστοποίησης γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στους Τομείς Β΄ & Γ΄

Σημαντική στρατηγική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Qudos Hellas και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), που αφορά στην εκπόνηση σεμιναρίων στο πλαίσιο της υποχρεωτικής από την Τράπεζα της Ελλάδος επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους συνεργάτες των Δικτύων Διανομής της Qudos Hellas, στο πεδίο της υλοποίησης των προγραμμάτων επανεκπαίδευσης, προκειμένου κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να συγκεντρώνει συνολικά τουλάχιστον 75 ώρες πιστοποιημένης εκπαίδευσης στους τρεις τομείς εντός των πέντε ετών 2015-2019.

Διαβάστε Περισσότερα